Wij fietsen in alle steden rond om voor jullie nieuwe klanten te bereiken.

Elke dag, zijn er meer dan 100 000 voetgangers die door heel de stad wandelen. Tussen al dat volk, bevindt zich het perfecte doelwit voor uw business. Dankzij VELOCOM, verhoogt u de zichtbaarheid voor uw handel. Door zich in bekende gebieden van uw stad te vestigen, zal uw advertentie gekend zijn bij IEDEREEN.

Contacteer ons !

Uw evenement is ons evenement! Wij zullen uw wereld in alle steden tentoonstellen om zo een groter doelpubliek te kunnen aantrekken. Wij richten ons op plaatsen met veel volk in verschillende steden en zo beginnen we aan een MASSIEVE  EN AVONTUURLIJKE CAMPAGNE

Contacteer ons !

We zijn ervan overtuigd dat VELOCOM een dienst is dat zeker relevant is voor uw communicatie door heel het land. Voor een nieuw product of een promotie code zodat de mensen in staat zijn om een promotie te krijgen, zijn wij de oplossing om een grotere bevolkingsgroep aan te trekken voor uw bedrijf en om u omzet te verhogen.

Contacteer ons !

Uw Doelstellingen Bereiken Is Onze Doelstelling !

Openingen van nieuwe verkooppunten.
Speciale aanbiedingen (solden – promotie – feestdagen)
Verschillende acties ( spel wedstrijden – promo code – het ontdekken van nieuwe producten)
De aankondiging van nationale of internationale evenementen.

De Nieuwe Mobiele Reclame

Uw advertentie kan meer dan

50 000

voetgangers per dag bereiken

Een Verantwoordelijk Eco Dienst

Ons doel is om aan de zelfstandigen, de handelaars, de evenementen en de bedrijven de kans te kunnen geven om reclame te maken op een groene en ecologische manier in verschillende steden naar uw keuze. Dit gebeurd allemaal op een milieuvriendelijke manier.

Het Reclamebord

Door heel de stad fietsen met een grote affiche bord van 4 m² en uw advertentie is recto-verso zodat het beschikbaar is voor IEDEREEN. Laat u overtreffen door EEN ONGELOOFELIJK ZICHT.

De Vitrine

Laat uw wereld tentoonstellen door middel van een prachtige decoratie binnenin. Dankzij de vitrine is alles mogelijk. Uw ontwerpen zullen op een originele manier worden voorgesteld om zo uw doelpubliek te kunnen aantrekken.
De vitrine kan ook als reclame bord gebruik worden. 4 kanten voor 4 affiches van +- 2m2 voor een origineel weergave van 360°.

Een Verantwoordelijke Eco Dienst

Geen CO2 Uitstoot

Een Groene En Duurzame Communicatie

Onze Partners

Te samen maken wij uw commerciële activiteiten dynamischer !

Laat ons te samen naar plaatsen gaan waar anderen niet terecht kunnen !

We gaan ervoor !